EASY Skilt og Reklame

Vista skiltsystemer


Hovedside
Om oss
Innendørs skilt
Utendørs skilt
Turstier og infotavler
Håndfreste treskilt

Vista skiltsystemer
Vindusdekor
Bildekor
Rollup/Bannerstativ
Messevegger
Pyloner
Gatebukker
Digitalprint
Bilder/Rammer
Andre produkter
Kontakt ossSkiltrammer:
Vista System var opprinnelig designet som en skiltholder for et bredt utvalg av materialer. Dette gir Vista System en stor fordel i forhold til andre skiltsystemer. Systemet er designet for å kunne håndtere det meste av materialer som benyttes i skiltindustrien. Dette inkluderer forskjellige materialer fra mange forskjellige leverandører og teknikker, slik som printet papir, gravert, sliketrykket, foto, folieskåret, sikkerhetsskilt, metaller, plast m.m. Alle metoder og materialer som er fleksible og med rett tykkelse kan benyttes som skiltinnhold til Vista System rammer.

Et bredt utvalg av størrelser:
Vista System er det eneste systemet som har mer enn 50 forskjellige profiler, ubegrensede bredder og form. Dette er mer enn fire ganger de bredder som kan tilbys av noe annet buet system tilgjengelig i dag. Dette brede utvalget av størrelser og form, gjør at kunden kan forholde seg til ett system gjennom hele prosjektet, og finne løsninger for de aller fleste typer skilt.

Løsninger og muligheter:
Vista System tilbyr løsninger for nedhengskilt, veggskilt, hovedtavler, to-sidige polyner, tre-sidige polyner, 
personlige bord- og skrankeskilt, etc. Ingen andre systemer kan tilby de samme løsninger.

vistasystemer.com


KLIKK PÅ LINKEN TIL VENSTRE FOR 
Å TA DEL I HVILKE MULIGHETER DU 
HAR MED DETTE SYSTEMET

Telefon: 74 82 18 33  Mobil: 900 14 982          Copyright © 2007 EASY Skilt og Reklame          www.easy-skilt.no          E-post: post@easy-skilt.no