EASY Skilt og Reklame

Fasadebokstaver/Reklamedørhåndtak


Hovedside
Om oss

Innendørs skilt
Utendørs skilt
Håndfreste treskilt

Vista skiltsystemer
Vindusdekor
Bildekor
Rollup/Bannerstativ
Messevegger
Pyloner
Gatebukker
Digitalprint
Bilder/Rammer
Andre produkter
Kontakt oss


fasadebokstaver 1

Alle virksomheter har behov for å synes i omgivelsene. Behovet vil være forskjellig i forhold til hvilken type virksomhet man driver. Konkurrerer man om oppmerksomheten i et bymiljø med mange forstyrrende elementer, eller har man en stor industrivirksomhet lokalisert i et industriområde. Det er mange materialer å velge imellom. Et av de mest brukte er aluminium, som kan bearbeides på mange måter – enten som plane bokstaver eller bokstaver med sargkanter med forskjellige dybder og lys.

Stål, pvc og akryl, for å nevne noe, er også mye brukt. Alle materialer kan overflate behandles på forskjellig måter – folieres, lakkeres, børstes osv.

 

Ditt dørhåndtak – kundens førsteinntrykk
Mange ganger i løpet av dagen kan du - fra forretningens fremste reklameplass – påvirke med en logo eller et budskap. Skap et eksklusivt førsteinntrykk av forretningen. La logoen ønske kundene velkommen – og takk for besøket. Eller la et håndplukket reklamebudskap prege dørhåndtaket. Med Quality dørhåndtak går kvalitet og finish hånd i hånd, gir en stor visuell effekt og undertegner kvaliteten i forretningens produkter.

Materialer
Dørhåndtakene er fremstilt i eksklusive og sterke materialer og er fullstendig vedlikeholdsfrie også etter mange års flittig bruk. Bakplaten er i 20 mm opal akryl, sammenstøpt med 2 mm klar akryl. Kantene er polerte. Bøsninger er innmontert for feste av konsoll.

Konsoll
Natureloksert aluminiumssokkel og rustfrie stålbolter til feste av håndtak.

Størrelse
Standard størrelse på dørhåntaket er 170 x 170 mm. Andre størrelser kan leveres.

TILBAKE

Telefon: 74 82 18 33  Mobil: 900 14 982          Copyright © 2007 EASY Skilt og Reklame          www.easy-skilt.no          E-post: post@easy-skilt.no