EASY Skilt og Reklame

Buttons


Hovedside
Om oss

Innendørs skilt
Utendørs skilt
Håndfreste treskilt

Vista skiltsystemer
Vindusdekor
Bildekor
Rollup/Bannerstativ
Messevegger
Pyloner
Gatebukker
Digitalprint
Bilder/Rammer
Andre produkter
Kontakt ossStørrelse: Vi kan tilby button i seks ulike størrelser. Diameteren er: 24 mm, 32 mm, 37 mm, 55 mm, og 75 mm. I tillegg har vi en firkantet button som måler 40 x 40 mm.
Motivet du skal bruke må ha utfallende trykk. Det vil si at bakgrunnsfargen og/eller motivet har en større diameter enn den ferdige button. Bildet til venstre viser et eksempel på dette.

Følgende mål skal brukes:
24 mm – utfall 8 mm, total ytre diameter = 32 mm.
32 mm - utfall 8 mm, total ytre diameter = 40 mm.
37 mm – utfall 9 mm, total ytre diameter = 46 mm.
40 x 40 mm - utfall 9 mm, total ytre diameter = 49 x 49 mm.
55 mm – utfall 10 mm, total ytre diameter = 65 mm.
75 mm – utfall 12 mm, total ytre diameter = 87 mm.

Tekst og motiv
For at resultatet skal se best mulig ut er det viktig at tekst og/eller motiv ligger 2-3 mm innenfor ytterkanten av buttons størrelse, da den krummer seg noe.

Filformat
For rask levering og problemfri produksjon ønsker vi primært en høyoppløslig pdf fil i CMYK-modus. Med høyoppløslig mener vi en fil som har god kvalitet (ikke kornete) slik at trykken på buttons blir best mulig. Vi kan selvfølgelig også ta i mot andre filformater, men husk fortsatt god oppløsning.

Leveringstid
Til vanlig har vi 3-5 virkedagers leveringstid. Er det oppdrag som haster, ta kontakt i god tid, slik at vi kan tilpasse vår produksjon til Deres behov.

Trenger du hjelp?
Trenger du hjelp til utforming av tekst eller motiv, er vi behjelplig med dette. Enklere arbeid gjøres gratis, men for mer krevende oppgaver påløper timesats.
                                                                                                             Be om tilbud           TILBAKE

Telefon: 74 82 18 33  Mobil: 900 14 982          Copyright © 2007 EASY Skilt og Reklame          www.easy-skilt.no          E-post: post@easy-skilt.no